Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCÚ/VCHL Orlice 6.7.2014

 Po úspěšném třetím kole konaném v Bystřeci se i nedělní závody Ústeckoorlické hasičské ligy nesly v duchu skvělých časů. Díky spojení s východočeskou hasičskou ligou byla účast kvalitních týmů zaručena a slunečné počasí přilákalo i mnoho diváků z blízkého i vzdálenějšího okolí....

 Po úspěšném třetím kole konaném v Bystřeci se i nedělní závody Ústeckoorlické hasičské ligy nesly v duchu skvělých časů. Díky spojení s východočeskou hasičskou ligou byla účast kvalitních týmů zaručena a slunečné počasí přilákalo i mnoho diváků z blízkého i vzdálenějšího okolí. Pořadatelé mohou být se soutěží v jejich areálu Na ostrově v Letohradě, kde se závod konal, opravdu spokojeni. Jediné mínus organizátorům přiděluji za nedostatečné zásoby nanuků v tomhle horkém letním dni.

 1-dsc_0046.jpg

Dva pokusy na sklopné terče přinesly v kategorii mužů mnoho šestnáctkových časů, avšak naši kluci s časy 20,66s a 28,51 se zařadili až na třicátou příčku.

 2-dsc_0065.jpg

Kategorii žen kralovaly holky z Vitiněvsi, které bezkonkurenčně vyhrály s neuvěřitelným časem 15,86s. Nepomucké ženy měly dva velice vyrovnané výkony, při nichž se časomíra zastavila nejdříve v čase 18,82s a v druhém pokusu 18,92s, a v obrovské konkurenci nakonec vybojovaly desátou příčku za kterou si z Orlice odvezly meloun, který posloužil jako svačinka před dalším pilným tréninkem.

 

Fotky ze závodů zde.

Průběžné výsledky muži, ženy.

 

Videa ze závodů:

muži 1. pokus

 

muži 2. pokus

 

ženy 1. pokus

 

ženy 2. pokus

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 4
Celkem: 310115
Měsíc: 4392
Den: 164