Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCÚ 2011

 Letos jsme se zúčastnili pěti závodů velké ceny. Sice jsme se neumístili na nijak dobrých pozicích, ale to je zapříčeněno stavem naší techniky. V celkovém pořadí jsem se umístili na 26. místě.....

Letos jsme se zúčastnili pěti závodů velké ceny. Sice jsme se neumístili na nijak dobrých pozicích, ale to je zapříčeněno stavem naší techniky. V celkovém pořadí jsem se umístili na 26. místě.

Na příští rok máme ale větší plány. Máme objednaný pořádný stroj od p. Ing. Gáby. Jde o upravenou PS12 s motorem 1,9+ ve sportovním provedení. Budeme muset sehnat sponzory na příští rok, jelikož požární sport je velice drahá záležitost a z našich akcí to asi neutáhneme. Musíme pořídit nové sportovní hadice. Od těch předchozích se budou lišit menším průměrem a větší pevností. 

Už letos jsme si spoustu vybavení pořídili za vlastní peníze nebo je dostali darem. Koupili jsme si vlastní PPS 12, pořídili jsme sportovní savice, proudnice, rozdělovač, koš, přilby, opasky a spoustu dalších drobností, které k tomu patří. Děkujeme obci Horní Čermná, která nám pořídila pořádné dresy abysme nemuseli běhat v těch škaredých PS2. 

Kdyby měl někdo zájem sponzorovat náše družstvo, ať už nějaký podnikatel nebo i osobně tak nás kontaktujte. Na oplátku se domluvíme na nějaké reklamě nebo propagaci a oboustraně prospěšné spolupráci.

Letos nás čeká ještě jeden závod (8.10 v Kunčicích) tak nám držte palce.

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 313553
Měsíc: 4623
Den: 206