Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nekořský pohár 15.9.2012

   Konečně jsme se dočkali posledního závodu seriálu VCÚ. Ten se konal v Nekoři a sjelo se sem dvacet dva družstev mužů a deset družtev žen. Závodilo se na nástřikové terče....

 Konečně jsme se dočkali posledního závodu seriálu VCÚ. Ten se konal v Nekoři a sjelo se sem dvacet dva družstev mužů a deset družtev žen. Závodilo se na nástřikové terče. 

Naše družstvo mužů šlo na start jako šesnácté. Štěstí nám tentokrát hodně přálo a podařilo se nastříkat v čase 22,81s. Tím jsme si udělali osobáček na nástřikové terče (zlepšení o 7,13s!!!). Předběhli nás pouze tři družstva a tak jsme skončili na 4. místě (pro nás zatím nejlepší úspěch) a do konečného hodnocení VCÚ jsme získali třináct bodů. Tímto jsme zakončili celou VCÚ a obsadili celkově 17. místo s 30 body. Děkujeme všem fanouškům a sponzorům, kteří nás podporovali a doufám že příští rok si povedeme ještě mnohem lépe.

Po skončení závodů následovala afterpárty. Každý slavil své úspěchy a hojně se popíjelo. Bohužel (bohudík) kvůli částečné prohibici byl na závodech zakázán prodej tvrdého alkoholu. To ovšem nezábránilo aby párty neprobíhala ve zběsilém tempu. Všichni si gratulovali, družili se a společně popíjeli. Sami se můžete přesvědčit na fotkách, že to stálo za to. Až na pár výjimek jsme všichni dorazili domů v pořádku.

 

Fotky ze závodů zde.

Celkové výsledky VCÚ muži, ženy.

 

Video:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 314309
Měsíc: 4684
Den: 181