Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladkovský pohár 21. 7. 2012

   V sobotu 21. července jsme zavítaly do Mladkova na 6. kolo Velké ceny Ústeckoorlicka. Soutěže se zůčastnilo 20 družstev mužů a 10 družtev žen. Závody byly dvoukolové. Běhalo se na dvou dráhách nejdříve muži, poté ženy.....

 V sobotu 21. července jsme zavítaly do Mladkova na 6. kolo Velké ceny Ústeckoorlicka. Soutěže se zůčastnilo 20 družstev mužů a 10 družtev žen. Závody byly dvoukolové. Běhalo se na dvou dráhách nejdříve muži, poté ženy.

Naše družstvo mužů pokořilo svůj osobní rekord hned v prvním pokuse a to časem 18.83s. To po prvních pokusech znamenalo průběžné osmé místo. Další náš pokus byl bohužel neplatný a po zlepšení několika družstev jsme se posunuli na celkové 13. místo. I tak to byl pro nás úspěch. V celkovém hodnocení VCÚ máme stále 20. místo.

Družstvo žen nezačalo tak dobře jako muži a jejich první pokus byl neplatný. V druhém pokuse zaběhly čas 21,84s a celkově skončili na 9. místě. V celkovém pořadí VCÚ jsou na 12. místě.

Fotky ze závodů zde.

Průběžné výsledky VCÚ muži zde a ženy zde.

 

Videa:

První pokus mužů

Druhý pokus žen

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pepa - nadpis

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

Sandra - nadpis

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

 


Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 313319
Měsíc: 4582
Den: 142