Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 7. 2012 Bystřecký pohár

   V neděli 1. července jsme zavítaly na závody do Bystřece. Byly zde spojeny Východočeská hasičská liga a Velká cena Ústeckoorlicka. Celkově zde bylo zaposáno 49 družstev mužů a 18 družtev žen....

 V neděli 1. července jsme zavítaly na závody do Bystřece. Byly zde spojeny Východočeská hasičská liga a Velká cena Ústeckoorlicka. Celkově zde bylo zaposáno 39 družstev mužů a 18 družtev žen.

Naše družstvo mužů s vypůjčeným proudařem z Lanšperka (tímto mu děkujeme za výpomoc) sestříklo terče v čase 19,13s. To je náš nový osobák, který do konce sezóny chceme ještě vylepšit. Tento čas stačil na 29. místo ve VCHL a 15. místo ve VCÚ (1 bod do celkového hodnocení). V celkovém hodnocení jsme se posunuli dolů na 20. místo.

Družstvo našich žen sestříklo terče v čase 28,29s. S tímto časem osadily 18. místo. A v celkovém hodnocení VCÚ jsou na 13. místě.

Průběžné výsledky VCÚ muži, ženy. Stránky VCÚ zde.

Průběžné výsledky VCHL muži, ženy. Stránky VCHL zde.

 

Fotky ze závodů na našem Facebooku zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pepa - nadpis

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

Sandra - nadpis

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

 


Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 313594
Měsíc: 4630
Den: 195