Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičské závody Dolní Čermná

   V sobotu 11. srpna jsme si zajeli zazávodit na zahradní slavnosti do Dolní Čermné. Závodů se zúčastnily čtyři družstva veteránů a dvě družstva mužů....

 V sobotu 11. srpna jsme si zajeli zazávodit na zahradní slavnosti do Dolní Čermné. Závodů se zúčastnily čtyři družstva veteránů a dvě družstva mužů. Veteráni se umístili na 1. místě. Jejich útok probíhal tak, že po odstartování si soutěžící navlékli helmy a opasky, posbírali vše náčiní a provedli požární útok s nasáním vody. Soutěž mužů I. probíhala podle pravidel PS a šlo o exhibici družstev z okrsku, která závodí v okresní lize. Družstvo mužů I. se umístilo také na 1. místě. K času z každého útoku se ještě připočítal čas štafety, při které se v kolečku vozil sud piva.

Celé závody doprovázel bohatý program: výstup karatistů, výstup taneční skupiny DC Dance, předvádění požární techniky zásahové jednotky DČ, soutěže pro děti a soutěž v pití piva naex (naši zástupci se umístili na 2.,4.,5.,6.,7. a 9. místě :-) ). Večer pak následovala zábava.

Fotky ze závodů zde.

 

Videa zde:

veteráni

 

muži I.

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 3
Celkem: 313629
Měsíc: 4634
Den: 198