Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnutí za podzimními akcemi

  Letošní podzim se v Nepomuckém kulturním domě nesl v duchu hodování. Na konci října 26. 10. se spousta lidí přišla najíst na Křapáčové hody, kde mnozí z nich nepohrdli křapáčem s uzeným masem nebo s výbornou masovou směsí....

 

Letošní podzim se v Nepomuckém kulturním domě nesl v duchu hodování. Na konci října 26. 10. se spousta lidí přišla najíst na Křapáčové hody, kde mnozí z nich nepohrdli křapáčem s uzeným masem nebo s výbornou masovou směsí. Pro mlsné jazýčky jsme si jako dezert přichystali palačinky s marmeládou či nutelou, šlehačkou a čokoládou. Po večeři spousta návštěvníků zůstala na dobré pivo a nějakou tu kapku pro ještě lepší náladu. Hodovalo se až do ranních hodin a po náročném úklidu jsme se pomalu začínali těšit na další akci.

Ta přišla 16. listopadu, kdy jsme si pro vás připravili Kančí hody, kde se již tradičně podával kanec se šípkovou omáčkou i se zelím, aby se myslivci nemuseli hádat, jak to jistě všichni známe z filmu Slavnosti sněženek, a komu by to nestačilo, mohl si ještě přidat skvělý kančí guláš.

Obě akce se moc vydařily. Jsme rádi, že nás přišlo podpořit takové množství lidí a těšíme se, že se se všemi uvidíme i na dalších akcích pořádaných SDH Nepomuky.

 

Text - Lucka Křivohlávková

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 6
Celkem: 314594
Měsíc: 4817
Den: 220