Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCÚ/VCHL Bystřec 5.7.2014

 Pátého července se hasičská sezona začala konečně naplno rozjíždět a v sobotu, hned dopoledne, se rozběhl první ze dvou důležitých závodů, které nás o tomto víkendu čekaly. Bystřecké hasičské klání bylo opět spojeno s Východočeskou hasičskou ligou a konkurence, hlavně v mužské kategorii, byla obrovská....

Pátého července se hasičská sezona začala konečně naplno rozjíždět a v sobotu, hned dopoledne, se rozběhl první ze dvou důležitých závodů, které nás o tomto víkendu čekaly. Bystřecké hasičské klání bylo opět spojeno s Východočeskou hasičskou ligou a konkurence, hlavně v mužské kategorii, byla obrovská.

Na jedné z nejrychlejších tratí v okolí jsme byli svědky úžasných výkonů borců z naší i přespolní ligy. Rozhodně nebyla nouze o skvělou podívanou, dobré jídlo ani vychlazené pivo. Pořadatelé se skvěle připravili a ani o hit letošního léta, čímž se stala osvěžující malinovka s rumem, nebyla nouze. Každý ze závodníků i diváků si rozhodně mohl příjít na své.

 1-dsc_0979.jpg

I přes to, že naši kluci bojovali, začátek sezony jim zatím moc nevychází a s časem 33,43s se umístily v okresní lize na 17. příčce, bohužel bez bodů.

 2-dsc_0998.jpg

Děvčata oproti tomu se v mnohem menší konkurenci dívčích týmů drží zuby nehty na páté pozici, kterou si vyběhaly i na bystřeckém závodě s časem 18,43s a domů si odvážely krásných pět bodů o sbírky.

Fotky ze závodů zde.

Průběžné výsledky muži, ženy.

 

Videa ze závodů

muži

 

ženy

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 3
Celkem: 310158
Měsíc: 4371
Den: 165