Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCÚ Horní Třešňovec 7.6.2014

 První kolo velké ceny ústeckoorlicka se uskutečnilo v sobotu 7. června v Horním Třešňovci na hřišti. Soutěž to byla velice zajímavá, protože se běželi dva pokusy. První na sklopné terče a druhý na nástřikové terče. Nakonec se sečetlo pořadí na jednotlivých terčích a určil se vítěz....

 První kolo velké ceny ústeckoorlicka se uskutečnilo v sobotu 7. června v Horním Třešňovci na hřišti. Soutěž to byla velice zajímavá, protože se běželi dva pokusy. První na sklopné terče a druhý na nástřikové terče. Nakonec se sečetlo pořadí na jednotlivých terčích a určil se vítěz.

07-dsc_0683.jpg

Družstvu mužů se první závody vůbec nepovedli. První pokus ani neodstartovali kvůli spadlé savici, když se už družstvo připravovalo na startovní čáru. Pokus na sklopky dokončili s časem 25,50s a to stačilo až na 15. místo.

63-dsc_0759.jpg

Družstvu žen se první pokus opravdu vydařil. S časem 18,11s si stanivily nový osobák na sklopky. Bohužel druhý pokus se moc nevyvedl a s časem na nástřiky 1:11,28s skončili celkově na krásném 5. místě. Ženy nakonec postoupili i do finále, kde si každá losovala jakou pozici poběží. Zde skončily na třetím místě.

Průběžné výsledky muži, ženy.

Fotky ze závodů zde.

Videa ze závodů

muži pokus na sklopky

 

ženy pokus na sklopky

 

ženy pokus na nástřiky

 

ženy finále

 

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 313501
Měsíc: 4600
Den: 188