Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCÚ Česká Třebová 19.7.2014

  Posledním závodem před dlouhou letní pauzou a zároveň šestým kolem Velké ceny byl závod v České Třebové. Za krásné slunečné oblohy se v deset hodin rozběhlo klání, do kterého se přihlásilo 31 týmů....

 Posledním závodem před dlouhou letní pauzou a zároveň šestým kolem Velké ceny byl závod v České Třebové. Za krásné slunečné oblohy se v deset hodin rozběhlo klání, do kterého se přihlásilo 31 týmů.

 

2-dsc_0276.jpg

Po ukončení pokusů, které se započítávaly do konečného pořadí, se tři družstva s posledními platnými časy z řad mužské i ženské kategorií již tradičně utkaly ve velkém finále o uzenou kýtu. K našemu překvapení si finále nezaběhli ani muži, ani ženy z Nepomuk. Závody konané v areálu Pod Skalkou organizátoři v horkém letním počasí navíc zpestřili volbou MISS HASIČKA, kterou nakonec dle znaleckých posudků odborné poroty vyhrála závodnice z Nekoře.

 

1-dsc_0205.jpg

Naši hoši si nakonec s časem 19,74 vysloužili desátou příčku a konečně ukázali ostatním týmům nějaké to zlepšení, které se určitě bude ještě stupňovat.

 

3-dsc_0328.jpg

Nepomucké hasičky zastavily časomíru v osmnácté vteřině a to přesně v čase 18,74 a páté místo bylo opět jejich. Doufejme ale, že jim tahle pozice nezůstane napořád a v druhé polovině Velké ceny se vyšplhají i výš.

 

Průběžné výsledky muži, ženy.

Fotky ze závodů zde.

 

Videa ze závodů

muži

ženy

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 313583
Měsíc: 4631
Den: 194