Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavnostní vyhlášení VCÚ 9. 11. 2013

  Letošní ročník velké ceny ústeckoorlicka je zdárně za námi. Hasičky z České Rybné uspořádali v Lukavické sokolovně slavností vyhlášení výsledků VCÚ...

 Letošní ročník velké ceny ústeckoorlicka je zdárně za námi. Hasičky z České Rybné uspořádali v Lukavické sokolovně slavností vyhlášení výsledků VCÚ. 

Akce to byla velkolepá. Zůčastnila se jí téměř všechna družstva letošního ročníku VCÚ. Šestnáct družtev mužů a devět drustev žen si přebírali ocenění za jejich letošní úspěchy.

Naši muži se letos umístili na čtrnáctém místě se ziskem 45 bodů a naše ženy na místě devátém se ziskem 31 bodů.

096-dsc_0635.jpg

 

Na všechny účastníky čekala bohatá tombola a skvělý doprovodný program. Moderátorem celého vyhlášení byl Petr Jirásek z Horního Třešňovce.

V kategorii mužů vyhrálo družstvo Kunčice C se ziskem 177 bodů, druzí byli muži Bystřec A také se 177 body a na bronzové příčce se umístili muži z Orlice se 160 body.

Ženskou kategorii již po třetí za sebou ovládli ženy z Orlice se 101 body, následovali ženy z České Rybné s 85 body a na třetím místě skončili ženy z Letohradu Červené také s 85 body.

Dále probíhala soutěž o nejlepší prezentaci družstva, kterou hodnotili sponzoři ligy. V mužské kategorii ji vyhrál Horní Třešňovec a u žen Orlice.

Večer to byl vskutku náročný, každý oslavoval své umístění, na baru bylo pořád plno a tančilo se naplno s kapelou Brillinat band z Rychnova nad Kněžnou.

Doufám že si večer všichni řádně užili a děkuji pořadatelkám z České Rybné.

 

Fotky z vyhlášení:

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 3
Celkem: 310257
Měsíc: 4367
Den: 195