Jdi na obsah Jdi na menu
 


První závodní víkend 21. - 22. 5.2016

První slunečný víkend, první závody Východočeské hasičské ligy a první posbírané bodíky. Hasičky z Nepomuk se vydaly zkusit štěstí, asi tak bych charakterizovala uplynulý víkend....

První slunečný víkend, první závody Východočeské hasičské ligy a první posbírané bodíky. Hasičky z Nepomuk se vydaly zkusit štěstí, asi tak bych charakterizovala uplynulý víkend.

            V sobotu 21. 6. jsme jely na 1. kolo VČHL do Rohovládovy Bělé. Byly jsme tým, který v naší kategorii na tento závod přijel z největší dálky a nechtěly jsme jen tak vyhodit peníze za naftu oknem, proto jsme zabojovaly, zaběhly si osobní rekord v čase 17:35s a umístily se na celkovém krásném 4. místě. Děkujeme za pomoc vypůjčené pravé proudařce z Kunčic a pro příště alespoň víme, na koho se určitě můžeme spolehnout. :-)

            Hned v neděli jsme se vydaly do Velkého Třebešova na 2. kolo VČHL a tentokrát jsme sebou vzaly i tým kluků. Klukům se pokus celkem vydařil, nakonec z toho však nedopatřením, kdy si levý proudař po sestřiku terče položil proudnici na čáru, což je zakázané, vysloužili červený praporek a tím i neplatný pokus.

            My chtěly však dokázat, že Nepomuky do této ligy rozhodně patří, štěstí se opět přiklonilo na naši stranu a s časem 17:43s jsme braly úžasné druhé místo. Radost z první „bedny“ v této soutěži se nedá popsat slovy. :-)

13263860_503574503181094_6019506521878113910_n.jpg

            Zdá se, že tréninky se konečně začínají vyplácet a doufáme, že tohle nebyl poslední úspěch našeho týmu v letošní sezoně.

            Na závěr bych chtěla veřejně poděkovat našemu řidiči Josefu Kittnerovi mladšímu, protože bez něj bychom nic z toho nezvládli. Je nejen naším řidičem, ale i oporou, která v nás věří, i když se nedaří. Snad s námi bude mít trpělivost i na našich dalších cestách za úspěchy.

Výsledky: Rohovládova Bělá ženy, Velký Třebešov muži, Velký Třebešov ženy

 

Nepomuky ženy - VČHL Rohovládova Bělá

Nepomuky muži - VČHL Velký Třebešov

Nepomuky ženy - VČHL Velký Třebešov

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 313216
Měsíc: 4559
Den: 146