Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orlický pohár 18. 8. 2012

   V sobotu 18. srpna se v Orlici na ostrově konalo již osmé kolo velké ceny ústeckoorlicka. Soutěže se zůčastnilo 19 družstev mužů a 9 družstev žen. Každé družstvo mělo na provedení útoku 2 pokusy....

 V sobotu 18. srpna se v Orlici na ostrově konalo již osmé kolo velké ceny ústeckoorlicka. Soutěže se zůčastnilo 19 družstev mužů a 9 družstev žen. Každé družstvo mělo na provedení útoku 2 pokusy. 

Družstvo mužů se umístilo na 16. místě s časem 20,12s z prvního pokusu. Při druhém pokusu se z rozdělovače odpojila jedna hadice a pokus byl ukončen jako neplatný. Bohužel si žádné body neodvezli a jsou na stále na průběžném 21. místě ve VCÚ.

Družstvo žen se umístilo na 8. místě s časem 24,19s z prvního pokusu. Druhý pokus byl neplatný kvůli zásahu třetí osoby (pád savice na plynovou páku). Ženy si odvezly 2 body do celkového hodnocení ligy a jsou na průběžném 11. místě ve VCÚ.

Průběžné pořadí ligy muži, ženy.

Fotky ze závodů zde.

 

Videa:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pepa - nadpis

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

Sandra - nadpis

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

 


Facebook

Statistiky

Online: 4
Celkem: 310048
Měsíc: 4372
Den: 133