Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnutí za sezónou 2013

 Konec roku se sice teprve blíží, ale konec hasičské sezony už máme zdárně za sebou. V tomto roce se ve Velké ceně Ústeckoorlicka, které se účastníme, konalo celkem 13 závodů....

 

Konec roku se sice teprve blíží, ale konec hasičské sezony už máme zdárně za sebou. V tomto roce se ve Velké ceně Ústeckoorlicka, které se účastníme, konalo celkem 13 závodů.

Začalo se už 5. května závodem ve Vysokém Mýtě a končilo se soutěží „Pod hradem Lanšperk“ konanou 22. 9. I přes spousty zničeného vybavení, natažených svalů, zklamání i ranních kocovin jsme zažili i úspěchy a radost, získali jsme spoustu nových přátel a zjistili, že hasiči jsou pro nás skoro jako druhá rodina.

Pravým vrcholem bylo však až Slavnostní vyhlášení 9. listopadu v sokolovně v Lukavici, pořádané SDH Česká Rybná. Nepomucký tým kluků se nakonec radoval ze čtrnáctého místa, tým holek z místa devátého a SDH Horní Čermná, jenž složila letos dokonce dva týmy, si odvezla zasloužené 16. a 18. místo.

Již teď všechny naše týmy začínají pilně trénovat na další sezonu, aby se výsledky jen a jen zlepšovaly a my v příštím roce dokázali, že na nás naše obec může být hrdá.

 

Fotogalerie

 

Text - Lucka Křivohlávková

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 310208
Měsíc: 4357
Den: 175