Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brandýské poháry 25. 8. 2012

  Deváté kolo VCÚ se konalo v sobotu 26. srpna v Brandýse nad Orlicí. Soutěžilo zde devatenáct družstev mužů a jedenáct družstev žen. Soutěžilo se na dvou dráhách, v úvodním kole muži na jedné a ženy na druhé. Prvních šestnáct družstev mužů a osm družstev žen postoupilo do vyřazovacího pavouka......

Deváté kolo VCÚ se konalo v sobotu 26. srpna v Brandýse nad Orlicí. Soutěžilo zde devatenáct družstev mužů a jedenáct družstev žen. V úvodním kole se soutěžilo na dvou dráhách, muži na jedné a ženy na druhé. Prvních šestnáct družstev mužů a osm družstev žen postoupilo do vyřazovacího pavouka, kde se běželo zároveň na obou dráhách a kdo byl pomalejší vypadl. Při soutěži nastaly problémy s časomírou, které způsobily neplynulost celé soutěže a rozhořčení několika družstev.

Naše družstvo mužů šlo na start jako sedmé. Po prvním ulitém startu a několika dalších špatných startech způsobených nespolupracující časomírou konečně odstartovali. S časem 19,55s obsadili 12. místo a do celkového hodnocení VCÚ si odvezli 4 body. V celkovém pořadí se posunují na 18. místo. V následném vyřazováku se postavili družstvu z Turova a bohužel dále nepostoupili.

Po závodech jsme ještě zajeli do Horního Třečňovce na Loučení s létem. Tam pořádali soutěž v netradičních požárních disciplínách. Zde jsme skončili devátí.

Průběžné výsledky VCÚ zde.

Fotky ze závodů zde.

Fotky z Horního Třešňovce zde.

 

Video:

vyřazovák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 314148
Měsíc: 4630
Den: 187