Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrsková hasičská soutěž 18. 5. 2013

  V sobotu 18. května náš sbor pořádal okrskovou soutěž. Sjelo se mnoho družstev z Horní Čermné, Dolní Čermné, Petrovic a od nás. Ze začátku to vypadalo, že počasí nebude stát při nás, ale během odpoledne se udělalo velice hezky a až na pár kapek v pozdějších hodinách krásně svítilo slunce....

 V sobotu 18. května náš sbor pořádal okrskovou soutěž. Sjelo se mnoho družstev z Horní Čermné, Dolní Čermné, Petrovic a od nás. Ze začátku to vypadalo, že počasí nebude stát při nás, ale během odpoledne se udělalo velice hezky a až na pár kapek v pozdějších hodinách krásně svítilo slunce. 

Soutěže se v jednotlivých kategoriích zůčastnilo: Muži I. - 7 družstev, Muži II. - 4 družstva, Źeny I. - 2. družstva, mladší žáci - 2 družstva, starší žáci - 2 družstva.

Ve 14 hodin byl nástup všech družstev a pak podle harmonogramu začala všechna družstva soutěžit. Jednotlivé disciplíny byly požární útok, běh na 100m s překážkami a štafeta dvojic.

Naše družstvo mužů I dosáhlo při útoku času 35,37s a při disciplíně 100m s překážkami celkového součtu časů 102,3s. Tyto výkony stačily na celkové čtvrté místo.

Družstvo mužů II s časem z útoku 49,1s získalo druhé místo.

Družstvo žen s časem z útoku 28.35s a s celkovým součtem časů z překážek  117,59s získalo první místo. Zároveň získaly pohár za nejrychlejší požární útok v kategorii žen.

 

104-dsc_0473.jpg

 

Po skončení oficiálních závodů se konala exhibice v ligovém útoku. Této soutěže se zůčastnily tři družstva. Naše družstvo se po nevydařeném pokusu s časem 36.05s umístilo na třetím místě. Druzí byly muži z Horní Čermné s časem 30,80s, a na prvním místě skončili muži z Dolní Čermné s časem 22,12s. Hlavní výhra zde bylo živé sele.

 

Výsledky jednotlivých kategorií:

Muži I - celkové výsledky

Muži I - 100m s překážkami

Muži II - celkové výsledky

Ženy I - celkové výsledky

Ženy I - 100m s překážkami

Starší žáci - celkové výsledky

Mladší žáci - celkové výsledky

Exhibice v požárním útoku

 

Fotky ze závodů zde.

 

Videa útoků našich družtev:

Muži I:

Muži II:

Ženy I:

Exhibice muži:

 

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 313425
Měsíc: 4573
Den: 164