Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní kino - dotazník

 Všichni jste si již loni mohli všimnout, že u našeho kulturního domu stojí jakási ocelová konstrukce. V současné době se bude ještě trošičku opravovat a v letních měsících tu budeme každý pátek pořádat letní kino......

 Všichni jste si již loni mohli všimnout, že u našeho kulturního domu stojí jakási ocelová konstrukce. V současné době se bude ještě trošičku opravovat a v letních měsících tu budeme každý pátek pořádat letní kino. 

Doufáme, že se přijdete kouknout na nějaký film na čerstvém vzduchu. Společně s tím pro Vás určitě připravíme i nějaké ty pochoutky na grilu a samozřejmě nebude chybět pivečko. 

Právě teď doděláváme ještě nějaké technické a administrativní záležitosti. Chtěli bysme Vás tedy poprosit, abyste do diskuze pod tímto článkem napsali, o jaké filmy byste měli zájem. Jaké žánry by se vám líbili, jestli nějaké novější filmy nebo spíše klasiku apod. Oceníme každou radu, přeci jen to děláme hlavně pro Vás, naše podporovatele a fanoušky a chceme, abyste si to co nejvíce užili.

Za Vaše názory předem děkujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

R - Promítáte?

Promítáte?

mantinel - filmy

všeobecně komedie, nic vážnýho co člověk musí pozorně sledovat nemá cenu...rád nabídnu ze sbírky, ovšem nevím jak to řešíte s autorskýma právama :-)

Laky - Re: filmy

Autorská práva máme od bontonfilmu, ještě mě pošlou, kterých filmů se to týká. Ale myslím, že mají práva na všechny české filmy a pár zahraničních.

Laky - Re: Re: filmy

Tak teĎ na to koukám, a výběr je docela slušný :) 333 českých filmů a 273 zahraničních od Universal, Imperial. DreamWorks, Revolutionary, MediaPro... A vypadá to, že tam jsou téměř všechny filmy co vyšly loni

MANTINEL - Re: Re: Re: filmy

aha, takže to máte i pořešený...já tak nějak myslel, že tam pouštíte kdo s čím příjde "na hulváta" :-)

Laky - Re: Re: Re: Re: filmy

To v dnešní době už moc nejde :D

agass - tipy

blaxploitation movies 70. let by mě potěšily

Lyžař - Tip

Myslím, že komedie všeobecně to spíš vyhrajou..než nějaký vážný témata, dramata či psychologické filmy..Navíc u piva..myslím, že je to jasná volba..buď komedie, nebo horory :-)

Martina - Stará dobrá klasika

Chválím za super nápad! Já osobně jsem pro starou českou klasiku ala Svěrák&Smoljak apod.... Pro to bych byla ochotná i přelézt kopec ;)))

 


Facebook

Statistiky

Online: 2
Celkem: 314427
Měsíc: 4738
Den: 194