Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivita SDH Nepomuky koncem roku 2011

 I když tu máme podzim a příroda se chystá ke spánku, o hasičích z SDH Nepomuky to neplatí. Ti naopak zvyšují své nasazení a pořádají pro své přátelé a širokou veřejnost kulturní akce.

I pro Vás rádi přichystáme občerstvení na firemní akce, srazy a schůze organizací a sdružení různých spolků...

 I když tu máme podzim a příroda se chystá ke spánku, o hasičích z SDH Nepomuky to neplatí. Ti naopak zvyšují své nasazení a pořádají pro své přátelé a širokou veřejnost kulturní akce.

I pro Vás rádi přichystáme občerstvení na firemní akce, srazy a schůze organizací a sdružení různých spolků.

                Jednou z velkých akcí byly bezesporu zabíjačkové hody, které se konaly 28. 10. 2011, pro návštěvníky jsme přichystali spoustu zabíjačkových pochutin, jako jsou jitrnice, tlačenka s cibulí, zabíjačková polévka, chcete-li prdelačka, zabíjačkový talíř, který se skládal z prejtu, krup a pečeně, dále pak ovar a v neposlední řadě býčí žlázy, které se už staly tradicí na Nepomuckých akcích.  S účastí jsme byli spokojeni a doufáme, že i našim návštěvníkům chutnalo a zase se s nimi uvidíme na další akci. Tímto bychom jim chtěli poděkovat za podporu, kterou nám projevují.

                11. 11. 2011 jsme se zúčastnili okrskového cvičení v Dolní Čermné. Po shromáždění na náměstí jsme se dozvěděli, že hoří místní dětský domov. Všechny 4 sbory vyrazily k dětskému domovu, kde jsme byli rozděleni do dvou týmů. Hasiči z SDH  Petrovice a SDH Horní Čermná evakuovali budovu a my, společně s SDH Dolní Čermná, jsme předávkou vody z mašiny do mašiny hasili požár. Po dokončení cvičení nás uvítali na hasičské stanici SDH Dolní Čermná, kde jsme při občerstvení vyhodnotili celou akci a vyřešilo se obvyklé papírování.

                Druhý den, 12. 11. 2011, jsme zajišťovali občerstvení pro třídní sraz z místní ZŠ rok ukončení 1998. K jídlu jsme připravili hovězí guláš s houskovým knedlíkem. Vzhledem k tomu, že se to protáhlo do ranních hodin, tak věříme, že se bývalým žákům základní školy u nás líbilo a že se k nám rádi vrátí na další sraz. Děkujeme za vloženou důvěru.

                Zábava, která se konala 19. 11. 2011., byla v rukou skupiny Moucha. Nachystali jsme spoustu tekutin a i přes menší účast to v celém Kulturním domě pořádně žilo. Akce se protáhla až do půl páté ráno.

                Na ráno 26. 11. 2011 si u nás objednalo snídani sdružení myslivců. Uvařili jsme jim horkou polévku, která snad dodala energii a hřála naše pány lesa po celé dopoledne.

                Týden na to, 3. 12. 2011, se u nás sejdou turisti z Lanškrouna, pro které budeme opět zajišťovat občerstvení.

                Rok 2011 zakončíme Silvestrem. Vezměte své přátele a přijďte společně s námi přivítat rok 2012. Informace a rezervace získáte v KD Nepomuky nebo na čísle 773 651 311.

                Mimo tyto akce provozujeme každý víkend od 17:00 a středu od 18:00 hasičskou klubovnu, přijďte na stále více oblíbené Svijany 11° Máz a další nápoje.

Děkujeme službě, že se nám o klubovnu pěkně stará a tráví zde své volné chvíle. Vedle služeb pro veřejnost tu také probíhají práce na KD a hasičské technice. Tímto bych chtěl poprosit návštěvníky a spoluobčany, aby nám neničili a nekradli vybavení KD a kameny okolo parkoviště, stálo nás to spoustu financí a úsilí, aby se Vám zde líbilo.

 

Milan Šilar 

 
 


Facebook

Statistiky

Online: 1
Celkem: 313389
Měsíc: 4591
Den: 156